Schoonians StevenViessmann installatiebedrijf

Stampmolenstraat 21
1761 Roosdaal
02 582 94 75
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en installateur van ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Steven Schoonians, installateur sinds 2003

Steven Schoonians uit Borchtlombeek is industriëel ingenieur van opleiding en gecertificeerd installateur van centrale verwarming, condensatieketels en mazoutketels. De zaak werd opgericht in 2003 en telt vandaag 8 voltijdse medewerkers. U kan bij Steven en zijn team terecht voor installaties en herstellingen met een uitstekende service en afwerking: ʺWe doen elke installatie alsof ze voor onszelf zou zijn.ʺ

De specialist bij u in de buurt

Steven Schoonians is actief in de ruime regio rond Borchtlombeek, dus ook in Roosdaal, Ternat, Dilbeek, Itterbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Liedekerke, Asse, Ninove, Denderleeuw, Schepdaal, Lennik, Pepingen en Halle.